Imobile recente

3fotografii 1000 m² 3 paturi 2 bai
 • Hot

Prairie Trail, Crystal Lake, IL 60014, USA 120.000,00 €

3fotografii 1000 m² 3 paturi 2 bai
 • Inchiriat
3fotografii 400 m² 6 paturi 6 bai
 • Foreclosure
 • Hot
 • Open House

148 S Sacramento Blvd, Chicago, IL 60612, USA 500,00 €

3fotografii 400 m² 6 paturi 6 bai
 • Rezervat
 • Inchiriat
 • Vandut
3fotografii 0.8 sq ft 3 paturi 2 bai
 • Hot

120 S Grove Ave, Elgin, IL 60120, USA 120.000,00 €

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

3fotografii 0.8 sq ft 3 paturi 2 bai
 • Inchiriat

proprietăți și clienți potriviți pentru fiecare proprietate

Serviciile noastre

Evaluarea proprietății

Managementul proprietății

Credite & Asigurari

Lucrari topometrice

Certificate energetice

Design interior

Home staging

Lucrări de construcții

Tur virtual 3D

Contribuim la succesul dumneavoastră

Evaluare gratuită proprietate

PROMOVARE EXTINSĂ & INTENSIVĂ

Asistență juridică

Bază de date mare

consultanță profesionistă

Suport îN TOT PROCESUL DE TRANZACțIONARE

Acces la acte & tipizate specifice

Promptitudine | Siguranță | Confort

Ce spun clienții și partenerii noștrii?

Nu mi-a placut niciodata sa caut apartamente printr-un agent imobiliar pentru ca nu am avut incredere ca are in vedere in primul rand interesele mele si ma poate ajuta in vreun fel. Aceasta insa pana la colaborarea cu Distinct Home. Recomand cu toata caldura aceasta firma!
Alex Pop
Web Designer
Profesionalism: ținută adecvată la prima întâlnire si nu numai, transparență, descrierea clară a colaborării, a condițiilor contractuale; Punctualitate; Comunicare excelentă (inclusiv ore extra program); Optimism; Elemente de promovare aplicate profesionist (online, ședința foto, tur virtual, etc); Implicare totală si consultanță la etapa semnării (acte, notar, etc) Pe o scara de la 1-10, dau 10🏆
Diana Stamate
Manager
Cu mare drag iti scriu despre experiența colaborării noastre, de care sunt foarte mulțumit si pentru care sunt extrem de recunoscător. Serviciile pe care tu le-ai oferit au fost ireprosabile din punct de vedere profesional. Am apreciat mult seriozitatea și responsabilitatea cu care ai tratat colaborarea noastra. Eu te voi recomanda cu multă încredere, căldura și prețuire tuturor prietenilor sau cunoștințelor mele.
Marius Gilca
Medic
1 +
TRANZACȚII ÎNCHEIATE CU SUCCES
1 +
imobile aflate În exclusivitate
1 +
ani experiență în domeniu
1 +
parteneriate cu dezvoltatori
1 +
agenți imobiliari activi

CARIERĂ

DISTINCT

HOME

În echipa DistinctHome punem accent pe inovație, responsabilitate, capacitatea de a asculta și puterea de a învăța. Ne dorim să fim mai buni și facem tot posibilul ca întreaga echipă să aibă succes.

Investim în pregătirea angajaților și construim relații pe termen lung. Specialiștii noștri ne ajută să ofere clienților consultanța de care au nevoie și să fim mereu peste așteptări.

Ghidul cumpărătorului

Acest ebook este un GHID al cumparatorului de proprietate. Parcurgandu-l, te va ajuta sa iei o decizie de cumparare asumata si in cunostinta de cauza.

DISTINCT HOME

Ghidul vânzătorului

Acest ghid te invață cum să fii pregatit cu informații valoroase, corecte si concrete in cadrul intregului proces imobiliar astfel încât să ai parte de o tranzacție reușită, la cel mai bun preț si în cel mai scurt timp posibil.
DISTINCT HOME

CONTACT

Ultimele stiri

 • Certificatul de Performanta Energetica este un document tehnic cu caracter informativ care atestă performanța energetică a clădirii, casei sau imobilului auditat. El face parte din documentația necesară a tranzacțiilor imobiliare (vânzare, închiriere, donație, intabulare), constructorul , dezvoltatorul sau proprietarul fiind cel ce trebuie să-l pună la dispoziție înainte de a efectuarea unei eventuale viitoare operațiuni imobiliare.

 • Apelarea la un evaluator imobiliar îți va asigura întotdeauna un avantaj deoarece te va face să conștientizezi valoarea reală dar și câștigul de pe urma tranzacționării proprietății, și astfel îți va fi mai ușor să te decizi dacă este momentul oportun de a efectua acea tranzacție.

 • Tendințele în designul interior 2022 sunt cele ce propun decoruri armonioase, nostalgice și confortabile, cu accentul pus pe materialele naturale și culori neutre, nuanțe de verde, maro sau crem.