Ghidul cumparatorului

Pentru cine este acest ghid? Ghidul cumpărătorului se adresează celor care doresc să obțină cea mai bună investiție pentru necesitățile lor. Acest ghid vine în ajutorul cumpărătorilor de imobile/terenuri cu scopul de a înțelege mai bine domeniul imobiliar și-i ajuta să achiziționeze repede și în siguranță.

Acest GHID este special creat pentru cei care plănuiesc achiziția unei proprietăți. A cumpăra un imobil este o investiție destul de costisitoare și este foarte important să fii informat atunci când ești implicat într-o tranzacție de acest gen. Parcurgându-l, te va ajuta să iei mai ușor o decizie de cumpărare, și mai ales una care să te avantajeze.

 

Aspectele principale cuprinse sunt:

• Documentele pe care trebuie să le soliciți atunci când vrei să cumperi o proprietate;

• Trucurile folosite de către profesioniștii din domeniul imobiliar pentru o vânzare accelerată;

• Informații relevante despre inspecția proprietății sau verificarea documentelor;

• Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru ca tranzacția să se desfășoare în parametrii optimi;

‘Cel mai important pentru noi este să primim un feedback pozitiv iar clienții noștrii să fie mulțumiți de alegerea făcută. Deoarece suntem o companie de consultanță imobiliară, ne-am gândit că este responsabilitatea noastră să vă ‘ținem la curent’ cu diferite aspecte ce țin strict de acest domeniu, informații ce se pot dovedi de un real folos într-o viitoare tranzacție”.


Cu prietenie,
DISTINCT HOME

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă