Lucrari de constructii

Ai nevoie de o firmă de construcții corectă și promptă?

Cele mai comune motive de a se renova o locuință sunt: mutarea intr-o clădire nouă și reamenajarea acesteia conform nevoilor și gusturilor noiilor proprietari; pentru a-i crește valoarea înainte de a o vinde sau a o închiria; pentru că în timp nevoile familiei s-au schimbat; pentru a evita costurile unei eventuale mutări; pentru a crește confortul si funcționalitatea locuinței, etc…
Dificultatea unui astfel de proiect nu poate fi, însă, trecută cu vederea. Lucrările pot avea un grad de complexitate mai mare, durata acestora poate ajunge până la câteva luni, iar costurile depind întotdeauna de multe variabile dar sunt, cu certitudine, semnificative. Oricare ar fii motivul pentru care ai decis să te apuci de renovat un imobil, trebuie sa stii ce presupune un astfel de proiect (valoarea proprietății pt. a estima un buget realist pentru renovare, structura pereților, deficiențe ale instalațiilor electrice, vicii ale instalațiilor termice).

În principiu, bugetul necesar pentru o renovare de apartament va fi mai mic decat cel al unei case, dar costurile depind si de complexitatea lucrărilor și de calitatea materialelor.

Te vei ocupa singur de realizarea lucrărilor (împreună poate cu familia sau prietenii) sau vei apela la o echipă de meseriași?

Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele ei, iar decizia finală ține foarte mult de complexitatea lucrărilor, de bugetul tău, de abilitățile tale de constructor sau de disponibilitatea ta.

Știm foarte bine că majoritatea firmelor de profil nu îsi respectă promisiunile, de aceea dorim să oferim un serviciu impecabil de care să vă puteți bucura la prețuri corecte. De acum te poți baza pe echipa noastră de construcții fie că dorești să renovezi un imobil sau să construiești de la zero unul.


Nu mai așteptați și contactați-ne pentru orice detaliu suplimentar!

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă