Design interior

De ce este atât de important designul interior?

Ca să îți poți lista proprietatea la prețul cel mai bun informează-te temeinic! Agentul tău ar trebui să îți pregatească o analiză cu cel puțin 3 din proprietățile comparabile vândute în ultimele 6 luni. Poziționează-te cu până la10% sub prețurile prezentate, iar succesul o sa vina mai repede decât îți imaginezi. Agenții știu ca o proprietate evaluată corect se va vinde in primele 2-3 saptamani.

Casa/apartamentul trebuie să fie în permanență pregătit pentru o vizită. Niciodată nu știi când cumparătorul îți va intra pe ușă. Trebuie să fii disponibil întotdeuna pentru orice potențial compărător care dorește să îți vizioneze imobilul. In cazul in care programul nu iti permite alege un agent care sa te reprezinte. Nu lăsa vase murdare, fă băile să stralucească și asigură-te ca e șters praful. Prima impresie este întotdeauna cea definitorie!
Luminează-ți casa! După locație, un client va alege proprietatea cea mai luminoasă. Deschide draperiile, curăță geamurile, decorează cu plante verzi și oglinzi pentru a da senzația de spațiu mărit, investeste în becuri noi, chiar și în corpuri de iluminat. Adu imbunatățiri!
Micile îmbunătățiri vor face o proprietate să crească in ochii cumpărătorului. Poți reface zugrăveala sau de ce nu, schimbă mânerele de la uși, repară scurgerile, verifică dacă toate în casă sunt în stare bună. Este bine să nu mergi totuși prea departe cu aceste îmbunătățiri pentru ca nu vei avea success în a recupera investitia.

Cel mai bun sfat al designerilor este de a-ți depersonalizeaza imobilul. Cu cât ai mai multe lucruri personale în casă cu atât cumpărătorul se va simți mai puțin acasă. Poti astfel cere ajutorul unui designer interior care îți poate aranja mobilierul astfel incat casa ta să devină cât mai aerisită.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă