Tur virtual 3D

Suntem contemporani, trăim in epoca vitezei, iar atunci când vindem un imobil ne dorim ca acesta să fie accesat de cât mai multe persoane într-un timp cât mai scurt , să-l vizualizeze ca și cum ar fi acolo.

Profesioniștii din domeniu știu că, de altfel, ca în marea majoritate a lucrurilor, prima impresie contează! Dacă prima imagine a imobilului tău va fi ‘WOW’ atunci vei avea cu siguranță un avantaj în fața concurenței.

Tur virtual 360

 Noul ”standard” în prezentarea locațiilor este prezentrea acesteia printr-un tur virtual interactiv ( ”tur virtual 3D”) cu imagini din interior, exterior sau chiar și din aer (cu dronă de ultimă generație). Avantajul principal al unui tur virtual 3D este că poate fi vizualizat instant, oricând și de oriunde, de pe un laptop sau un telefon mobil.
Firma noastră se bazează pe cele mai avansate tehnologii din domeniul fotografiei pentru a garanta clienților cea mai fidelă realitate asupra proprietății dumneavoastră.
Dacă dorești ca și proprietatea ta să beneficieze de o expunere video de înaltă calitate contactează-ne pentru a-ți crea un tur virtual 3D interactiv prin care clienții tăi vor putea percepe imobilul așa cum este el în realitate fără efortul să se deplaseze până la acesta.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă