Util

Tips & Tricks: De ce trebuie să ții cont atunci când efectuezi o tranzacție imobiliară?

Echipa de profesioniști din domeniul imobiliar este pregătită să vă ofere servicii de înaltă calitate astfel încât tranzacția dumneavoastră să se transforme într-un succes garantat. Întotdeauna un agent bun va selecta locuințele de înaltă calitate pentru clienții lui și va cauta chiriași potriviți pentru proprietari, va verifica până în ultimul detaliu totul, vor întocmi și executa un contract de închiriere/vânzare de înaltă calitate precizând toate nuanțele tranzacției și nu vor dispărea atunci când apar dificultăți după semnarea contractului.

Cunoașteți procedurile administrative ce trebuiesc îndeplinite atunci când tranzacționați un imobil?

Accesarea acestor informații nu a fost niciodată mai ușoară. Din fericire, informațiile utile sunt disponibile gratuit pentru a afla diferitele condiții financiare și administrative ce trebuiesc îndeplinite în tranzacția ta imobiliară. Consultarea acestora îți va permite să înțelegi mai ușor procedurile care trebuiesc urmate în urma unui contract de vânzare, de cumpărare sau de închiriere.

Astfel venim în ajutorul tău cu un ghid al vânzătorului (unde vei afla cum să obții maximul din vânzarea proprietății tale) dar și al cumpărătorului (pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză și pentru a nu fi înșelat), cu un program de calculat taxele notariale aferente unui contract de vânzare-cumpărare ( taxe notariale antecontract, prețuri notari, grilă notarială, opinie notarială credit ipotecar, credit ipotecar, promisiune vânzare, etc…), cu un program de calculat impozitul pe chirii (obligații cu privire la declararea veniturilor din chirii, exemplu de calcul al impozitului pe chirie sau care sunt persoanele scutite de la plata CASS) cu un calculator de credite (pentru efectuarea unui calcul exact al ratelor și dobânzilor) sau chiar cu ultimele noutăți ce țin de domeniul imobiliar.

Ghidul vânzătorului

Ghidul cumpărătorului

Calculator taxe notariale

Calculator impozit chirii

Calculator credite

Știri imobiliare

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă