Sunt dezvoltator imobiliar

Dacă ești un dezvoltator imobiliar și dorești o susținere reală în vânzarea imobilelor pe care le construiești, atunci agenția noastră te poate sprijini pe tot parcursul dezvoltării proiectului tău. 

Beneficiile dezvoltatorului

Pentru un dezvoltator, colaborarea cu agențiile imobiliare este esențială. Deși ambele părți cunosc bine piața imobiliară, perspectiva lor este diferită, agenția imobiliară fiind în ușor avantaj, pentru că „simte” cel mai bine pulsul, atât în ceea ce privește segmentul de public interesat să cumpere, cât și în ceea ce privește ansamblul ofertelor de vânzare de locuințe. Mai mult, agenția „știe” cel mai bine care sunt cota de piață a locuințelor din blocurile și ansamblurile rezidențiale noi, dar și presiunea concurențială pusă pe piața imobiliară de ofertele de vânzare din ansamblurile și blocurile vechi.

 

Un alt avantaj al agențiilor este acela al portofoliului de public țintă (cei interesați de o locuință nouă, de un apartament nou sau o casă). Mai mult, ca urmare a prezenței în mediul online (folosind datele de trafic și accesările), orice agenție poate estima ce se caută și care sunt cotele de interes pentru locuințele noi, poate face evaluări și poate identifica prioritățile. 

 

Dacă dezvoltatorul are ca scop să vândă locuințele nou construite, la prețul cel mai bun și cât mai repede, cumpărătorul are, la rândul său, o plajă largă de oferte de unde poate alege. Agenția imobiliară și reprezentanții acesteia se află exact în punctul de confluență și pot face servicii ambelor părți. Dezvoltatorul își va găsi mai repede cumpărători, iar cei interesați de apartamente noi vor primi ofertele adaptate nevoilor lor. 

 

Această conectare dintre potențialii clienți și dezvoltatori este cu atât mai utilă în orașele unde se construiește intens – București, Cluj, Brasov, Iași, Constanța, Timișoara – unde numărul de apartamente de vânzare este mare, iar piața imobiliară, efervescentă. 

 

Ce efecte are o colaborare eficientă dezvoltator-agenție

Beneficiile relației dintre agenția imobiliară și dezvoltator trebuie să fie reciproce. Așa cum un dezvoltator inteligent și corect nu va apela la o agenție imobiliară care nu-i satisface criteriile, tot așa, o agenție imobiliară ce își respectă clienții nu va lucra cu un dezvoltator care nu prezintă garanții.

 

Primul beneficiu major este creșterea credibilității reciproce, fapt esențial pentru ca afacerea celor două părți să prospere. Pentru dezvoltator, este vital ca locuințele construite de acesta să se vândă rapid și ușor, nu doar din considerente financiare (recuperarea investiției), ci mai ales pentru că cererea constantă este un indicator pozitiv foarte important pentru dezvoltator, iar o agenție imobiliară puternică poate oferi acest flux constant de clienți.

 

Un alt avantaj este acela că agenția imobiliară poate întreține și dezvolta imaginea pozitivă a dezvoltatorului, iar pentru aceasta, colaborarea dintre o agenție imobiliară și o firmă de construcții imobiliare trebuie să urmărească, pe baza unor principii de corectitudine și onestitate reciproc valabile, interesele clientului și ale cumpărătorului, esențiale în tot lanțul afacerii.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă