Managementul proprietății

Managementul proprietății in inchirierile pe termen lung

Fie că sunteți proprietarul unui imobil sau aveți un portofoliu mai mare, vom gestiona proprietatea dvs. cu maxim profesionalism și integritate. Atâta timp cât proprietatea dvs. stă neînchiriată ve-ți pierde bani. Considerăm proprietatea ta o prioritate și reducem cât putem perioadele în care imobilul tău stă liber, gestionând ulterior și relațiile cu chiriașii, plata utilităților, etc…Nu va mai exista grija că oare cine se va ocupa de toate acesta, nesiguranța de a nu-ți fi plătită chiria sau facturile la timp. Administratorul nostru se va ocupa de verificarea imobilului periodic pentru eventuale daune, defecțiuni apărute la instalațiile sanitare, de încălzire, de electricitate sau eventuale neplăți. Scad astfel riscurile de generare a unor restanțe sau penalizări.

Managementul proprietatii in regim hotelier

Ti-ai propus să obții un venit maxim prin închirierea proprietății tale în regim hotelier? Deviza noastră este să oferim servicii de calitate astfel încât colaborarea cu clienții noștri să fie pe termen cât mai lung. Pentru aceasta, avem deja o echipă formată pe segmentul de închirieri al proprietăților într-un regim hotelier. Furnizăm toate serviciile necesare rulării activității în regim hotelier precum: promovarea spațiilor destinate închirierii, managementul rezervarilor, check-in și check-out, încasarea chiriilor, serviciu profesional de curățenie, plata facturilor și utilităților, raportarea corespunzătoare de transferuri bănești în țară sau străinătate, etc…
Care este zona de activitate? Momentan ne ocupăm în Brașov și localitățile limitrofe dar pe viitor plănuim să ne extindem.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă