Ansambluri rezidentiale

Reprezentăm și colaborăm cu dezvoltatori de top, dar și cu cele mai râvnite proprietăți din zona metropolitană a Brașovului, iar cu ajutorul experienței, viziunii dar și a procesului nostru de marketing, reușim să parcurgem toate etapele, de la concept pană la vânzarea finală. Fie ca iti dorești o nouă locuință, o casa de vacanță sau o oportunitate de investiție sigură pe viitor ( pentru asigurarea unui venit pasiv pe termen lung) noi te așteptăm cu cele mai bune oferte și diverse tipologii de locuințe alături de toate informațiile necesare de pe piață.

Apartamente noi

Confortul și calitatea vieții este net îmbunătățită într-un complex rezidențial de succes. Apartamentele noi au avantajul unei arhitecturi minimaliste, îmbinate armonios cu natura, confortul și tot ce reprezintă urban. Pentru a asigura aceste lucruri este nevoie de angajament, planificare și dedicație. Colaboratorii noștrii îndeplinesc cu succes aceste condiții iar proiectele în care ne împlicăm corespund nevoilor cliențiilor noștrii.

Case noi

Te-ai decis să te muți în casa visurilor tale, dar cum iți dai seama dacă ea se potrivește nevoilor și stilului tău de viață? Armonia, integrarea în natură și într-o comunitate ( în contextul construcţiilor din vecinătate) reprezintă un factor important atunci când doriți să achiziționați o casă. De asemenea, atenţia la detalii, finisajele moderne şi compartimentările inteligente, transformă locuitul într-o experiență relaxantă şi elegantă. Toate acestea necesită o grămadă de cunoștințe și resurse de care poate nu aveți timp sau posibilitatea de a le accesa însă de care se vor ocupa până in ultimul detaliu dezvoltatorii cu care noi colaborăm.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă