Evaluarea proprietatii

Evaluare gratuită a proprietății în scopul vânzării

De multe ori vrem să vindem ceva dar nu știm cât să cerem astfel încât să putem obține un preț cât mai bun. Distinct Home vă poate pune la dispoziție un consultant de proprietate pentru o evaluare gratuită. Acesta apeleză la ultimele tehnologii și informații din piață precum statistici imobiliare sau indicatori macroeconomici și demografici pentru realizarea unor rapoarte de evaluare profesionale și precise.
O discuție cu un expert nu vă costă nimic! Procesul de evaluare a proprietatii imobiliare se finalizează prin intocmirea unui raport de evaluare. Acest document scris cuprinde instructiunile necesare pentru procesul de evaluare , tipul de valoare, scopul evaluării și rezultatele acelei analize care a condus la opinia privind valoarea. Veți putea să vă faceți o idee realistă despre piața imobiliară si dacă este sau nu momentul potrivit de a efectua această tranzacție.

Evaluare imobiliara ANEVAR (Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din România)

Aceasta s-a înființat în anul 2011, în baza Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 24/2011, ca organizatie profesionala de utilitate publica, fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati care dobandesc aceasta calitate, în conditiile prevazute de actul normativ mai sus mentionat. ANEVAR a initiat si dezvoltat cursuri de evaluare in universitati, studentii ce absolva cursurile pot activa ulterior ca membri ai aceste asociatiei. ANEVAR a organizat cursuri de evaluare la cererea unor institutii bancare precum Banca Comerciala Româna, BRD – Societe Generale, Raiffeisen Bank, Banc Post, C.E.C. s.a. Activitatea de pregatire a personalului are la baza practica europeana si nord americana.
ANEVAR este structurată pe mai multe tipuri de evaluări: a intreprinderilor, a proprietatilor imobiliare, a bunurilor mobile și a activelor financiare.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă