Credite & Asigurari

Credite avantajoase si rapide

Când vine vorba de casa ta, tu stii cel mai bine ce te avantajează.
Obții rapid o evaluare și un credit personalizat pe necesitatile tale de investitii imobiliare.
Primul pas este facut deja, dacă ca te-ai gandit sa achizitionezi o locuinta a ta. Afla tot ce trebuie sa faci sa accesezi un credit pentru casa potrivită ție. Află de la brokerii nostrii de credite imobiliare și ipotecare care este creditul potrivit (credit imobiliar-ipotecar, credit Noua casă, Credit imobiliar-ipotecar verde,credit pentru proiecte rezidențiale, etc…), calculează-ți ce valoare maximă de credit poți obține. Vei putea face o comparație astfel încât să alegi varianta cea mai bună, deoarece atunci când vine vorba de casa ta, tu știi cel mai bine ce te avantajează. Astfel vei avea o siguranță (vei știi pe ce sumă a creditului te poți baza atunci când cauți o casă).

Asigurari imobile rezidentiale si nerezidentiale

Asigurarea locuinței nu mai este de mult considerată un lux ci a devenit obligatorie, deci nu mai este opțională. Există două tipuri de acoperiri pentru locuințe, asigurare obligatorie PAD si asigurare facultativă. Cea obligatorie nu acoperă toate daunele care pot fi provocate de dezastre naturale. Ea acoperă trei riscuri majore: cutremure, inundații și alunecări de teren.
De aceea, companiile de asigurări oferă polițe ce pot completa asigurarea obligatorie. Polița de asigurare facultativă nu o substituie pe cea obligatorie, ci funcționează ca o adiție ce acoperă: inundații provocate sau induse, vandalism, asigurarea bunurilor, etc…
Prin noi ai accesul la cele mai avantajoase asigurări pentru imobilul tau.

Tu esti cel care alege tipul de asigurare potrivit din multitudinea de variante.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă