feb. 11 2022

De ce tot mai mulți proprietari apelează la o evaluare a proprietății?

Postat în Advertising

Niciun comentariu

Evaluarea proprietății cere o instruire și o experiență specială, deoarece ea reprezintă o analiză privitoare la valoarea și utilitatea unor anumite proprietăți imobiliare. Aceasta trebuie să fie efectuată de către o persoană specializată în evaluarea proprietăților. Valoarea obținută în urma acestui proces este condiționată de durabilitatea și calitatea locației. Aceasta poate să depindă de valoarea pieței. Dacă piața este săracă, atunci ea este subevaluată iar dacă este o piață activă va deveni supraevaluată. Acest lucru se datorează comparației de piață, care spune că nu contează care este valoarea reală a proprietății sau cât profit aduce, ci cu cât recunoaște piața că se tranzacționează astfel de proprietăți la acel moment.
Un evaluator de proprietăți este o persoană care are cunoștințele, calificarea, abilitățile și experiența necesară pentru a estima valoarea în funcție de scopul avut: transferuri de drepturi de proprietate, evaluări pentru garanții bancare imobiliare și ipotecare, etc.
Apelarea la un evaluator imobiliar te va face să conștientizezi valoarea reală dar și câștigul de pe urma tranzacționării proprietății, și astfel îți va fi mai ușor să te decizi dacă este momentul oportun de a efectua acea tranzacție.

, , , ,

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă