Despre noi

Pentru cei mai mulți dintre noi decizia de a cumpăra sau de a vinde o casă este o decizie pe viață și una pe care ne-o vom aminti întotdeauna. Prin serviciile oferite pe acest segment de piață, suntem mândrii să contribuim la o experiență cât mai plăcută și lipsită de probleme.

Incă de la inceput am incercat să înțelegem nevoia cumpăratorului dar și a vânzătorului iar pentru aceasta am adopat mereu strategiile necesare pentru a mulțumii ambele părți.

Suntem o echipă cu experiență în domeniul imobiliar și încercăm mereu să încheiem cu succes orice proces de tranzacție imobiliară. Intermediem vânzarea/cumpărarea sau închirierea de locuințe, terenuri, spații comerciale, hale industriale, consiliem clienții  evaluăm imobilele, etc…

DistinctHome oferă asistență profesională în luarea unei decizii bine informate. Vă punem la dispoziţie toate aspectele ce cuprind o tranzacţie imobiliară analizând ofertele disponibile de pe piaţă, comparandu-le şi alegandu-le pe cele mai potrivite.

 

Clienții noștrii ne recomandă datorită profesionalismului, integrității și concentrării pe rezultatele noastre. Echipa noastră înțelege cum funcționează acestă piață cel mai bine așa că vom folosi internetul precum și toate resursele noastre de marketing pentru un rezultat cât mai satisfăcător. 

Expunerea este incredibilă deoarece veți fii informat în mod constant cu privire la toate activitățile luate în numele dumneavoastră, veți avea parte de cele mai bune listări și veți fii reprezentați de experții din domeniu.

Căutare rapidă

Calculator ipoteca

An(i)

Plata dvs. lunară totală

Principal și dobândă